آ.ج
عنوان :

کهیر پوستی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام و خسته نباشید.ببخشید آقای دکتر مادر من هر روز صبح روی پوستش لکه های بزرگ و قرمز میشه و بعد از چند روز تبدیل به زخم میشه.روی همه قسمتای بدنش.دست و پا و شکم و ... پیش دکترای زیادی رفته ولی خوب نمیشه.یعنی اصلا دلیلش مشخص نیست چیه. مشکل کبد هم نداره.میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل مادرم از چی میتونه باشه؟ خیلی اذیت میشه

سلام
نیاز است تا نمونه برداری یا بیوپسی شوند.به نظر الگوی واسکولیت دارند.

ممنونم آقای دکتر