د.ن
عنوان :

کم کاری تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با وجود مصرف روزانه یک قرص لووتیروکسین سدیم 0/1 میلی گرم پس از دادن ازمایش TSH من 32/99 بود.در مصرف قرص چه تغییری ایجاد کنم؟

سلام در صورتیکه دقیق و مرتب مصرف میکنید و در صورتیکه شرایط همراه رو هم رعایت میکنید و اگر ازمایشگاه دقیق جهت انجام ازمایش مراجعه کرده اید و از جواب ازمایش مطمئن هستید ،میزان قرص رو افزایش بدید،این کار باید تحت نظر پزشک انجام شود