م.م
عنوان :

آزمایشات کبد

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام وقت بخیر.
آقای دکتر ببخشید سوالی که داشتم آزمایش نمونه برداری کبد(بیوبسی) با آزمایش فیبرواسکن سازگار متفاوتی دارد؟ در کل سازگار فیبرو اسکن چگونه است؟آیا مثل آزمایش سونوگرافی و سی تی اسکن عکس از عارضه نشان می دهد یا مانند بیوبسی یه نمونه ای از کبد را مورد بررسی قرار میدهد؟
پزشک بنده با توجه به آزمایشات خون بدلیل شک به بیماری هپاتیت اتوایمن آزمایش بیوبسی کبد را تجویز کردند آیا بنده می توانم از ایشان خواهش کنم روش فیبرو اسکن را جایگزین روش بیوبسی کنند یا خیر؟
و سوال آخری هم هست آیا هزینه آزمایش فیبرواسکن نسبت به بیوبسی کم تر است یا بیشتر؟
سپاسگذارم