م.م
عنوان :

کم کاری تیروئید و ازدواج

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام
بنده برای ازدواج با فردی روبرو هستم که دچار کم کاری تیروئید میباشد و به گفته مادر ایشان این کم کاری به خاطر استرس و فشار کنکور بوده است چون در خانواده آنها سابقه نداشته است و برای کنترل این بیماری قرص مصرف میکند و برای بچه دار شدن گفته اند احتمال دارد اهدا تخمک انجام بشود میخواستم بدونم با مصرف قرص امکانش هست بدون اهدا تخمک بچه دار شویم؟؟
شما ازدواج با این دختر خانم را به بنده توصیه میکنید؟؟؟ با مشکل دیگری غیر از بچه دار شدن با ان روبرو نخواهم بود؟؟

سلام اگر تنها مشکل کم کاری تیروئید باشد برای ازدواج شما از نظر بچه دار شدن هیچ منعی وجود ندارد کم کاری تیروئید با قرص کنترل میشود و احتیاج به اهدای تخمک برای باروری ندلرد