س.س
عنوان :

مشکل گوارشی

متخصص داخلی
سلام .. من یک ماه پیش بخاطر استرس زیاد مشکل معده پیدا کردم، سر دلم درد میکرد قسمت پانکراس.. و احساس ترش کردن داشتم آزمایش خون و سونوگرافی انجام دادم کبد وپانکراس نرمال بود میکروب معده هم نداشتم، دکتر تشیخص به سوءهاضمه داد و قرص موتیدون و فاموتیدین تجویز کردن دردهام کمتر شد ولی فاموتیدین نتونستم کامل بخورم کبدم اذیت می کرد قطعش کردم. یک هفته ای خوب بودم و بعد درد های قسمت راست شکم و اطراف نافم پیدا کردم وگاهی سوزش معده مخصوصا موقعی که تحرک داشتم، نفخ هم زیاد دارم البته مشکل نفخم ویبوست مال خیلی وقته چون چندسالی کم تحرکم.. الان دوباره دردهای سردلم برگشته و درد اطراف ناف و روده هام اذیتم میکنه قرص کلیدینیوم سی که مصرف میکنم آروم ترم.. نظر شما چیه؟ سندروم روده؟ باید چه دارویی استفاده کنم؟ فاموتیدین ادامه بدم؟
راستی من ماه قبل کیست تخمدان ترکیده شده داشتم و تمام استرس و اضطرابم از همون موقع شروع شد هنوزم استرسم از بین نرفته وآزارم میده وگرنه من سابقه بیماری معده نداشتم . ممنون میشم راهنمایی کنید
وقت هایی که تحرک دارم بیشتر اذیتم میکنه معده درد و دردهای روده هام، بعضی وقتا شکمم هم میسوزه.. دکتر بهم قطره خوراکی ایبروگل هم داد که من استفاده نکردم.. فقط میخوام بدونم الان این علائم چیه؟ و کدوم داروها باید استفاده کنم؟

سلام.درداتون با غذا خوردن بدتر میشه؟ به جایی مثلا کتف راست انتشار نداره؟ هر بار چقدر طول میکشن این دردها؟

نه با غذا خوردن بدتر نمیشه، فقط گاهی توی معده ام درد وسوزش دارم و اطراف ناف و شکمم... دردش اینقد نیست که نتونم تحمل کنم استراحت که میکنم بهترم. با فعالیت واسترس اذیتم میکنه گاهی هم بعد غذا خوردن احساس سوزش کمی توی معده دارم..
علائم زخم معده چیه؟ میتونه اون باش؟
بعضی وقتا هم احساس سنگینی توی معده و پشت معده ام دارم
این یک ماه اصلا تغذیه درستی هم نداشتم بدنم ضعیف شد و کلا استرس و اضطراب دارم.
این یک ماه هر هفته یه دکتر رفتم و داروهای مختلف بهم دادن. راستش خیلی از این دردهایی که الان دارم قبل دکتر رفتنم نداشتم. عوارض داروها میتونه باش.؟
قرص رانیتیدین ،موتیدون، فاموتیدین، قطره پلامید، قرص کلیدینیوم سی، کپسول دایجسبس، قرص دایمتیکون.
هرکدوم یک هفته دکترای مختلف بهم دادن
راستش من دفعه اولی که دکتر رفتم از استرس زیاد فقط مشکلم هضم غذا بود و سوزش سردل.. اصلا درد معده هم نداشتم ولی با خوردن این داروها هرروز یه دردی اضافه شد

آزمایشاتتون نشون میده احتمالا مبتلا به تالاسمی مینور مبتلا هستید که اصلا کار خاصی نیاز نداره.

آزمایش میکروب معده منفی بوده.

وضعیت خوابتون چی؟ شبها خوب میخوابید؟

یک ماه پیش اصلا خواب کامل وخوبی نداشتم حتی بعضی شبا فقط دوساعت میخوابیدم، یک هفته ای خوابم بهتر شد.. دکتر داروهام عوض کرد واسه یک ماه بهم قرص معده و ضد اسپاسم روده داد.
اگه با این داروها معده قرص یاز ضدبارداری استفاده کنم ضرر داره؟ آخه دکتر زنان بخاطر کیستم بهم داد.. شنیدم معده بهم میریزه
میتونم استفاده کنم؟
روزی یک بار هم اجابت مزاج دارم آیا لازم پودرهای ملین استفاده کنم که واسه یبوست؟

درد هاتون احتمالا به علت استرس هستند

قرصهای جلوگیری از بارداری تهوع میدن

اما معمولا تداخلی با داروهای گوارشی ندارن

وقتی روزی یک نوبت اجابت مزاج دارید دیگه احتیاجی به ملین نیست

به روانپزشک مراجعه کنید.کنترل استرستون باعث از بین رفتن مشکلات گواریشون خواهد شد انشالله

بله دکتر هم بهم قرص زلفت واسه استرس داد ولی من شنیدم این قرص ها وابستگی و عوارض داره ترسیدم استفاده کنم.. الان استرسم کمتر شد، آیا لازمه قرص زلفت استفاده کنم؟ واقعا عوارض داره؟
برای رفع استرس ورزش و جوشانده گل گاوزبان بهتر از قرص نیست؟ جوشانده واسه معده درد که ضرر نداره؟

ورزش و دم نوش ها درمانهای کمکی هستن