ع.ع
عنوان :

استخوان بندی ضعیف

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خسته نباشین بنده آقا هستم و 23سال دارم و
6 ماه دیگر میشوم 24 و با قد 180 وزنم 57کیلو می باشد ماهیچه های ضعیف و استخوان بندی ضعیفی نیز دارم دور مچ من خیلی لاغر می باشد و طبق تراک استخوانبندی بدن ظریف می باشد همچنین قسمت چپ سینه من یکم ناهنجاری دارد و یکم داخل می باشد و آیا امکان دارد رشد عرضی بدنم رو زیاد کنم من بعضی جاها شنیدم که تا 25سالگی رشد عرضی ما پسرا داریم من احساس میکنم استخوان بندی من مثل یه جوان 16ساله می باشد آیا امکانش هست سینه های من کشیده تر و شانه های بزرگتری داشته باشم باید پیش چه دکتری بروم و چه کارهایی انجام بدهم تا رشد عرضی زیادی داشته باشم تا 25سالگی

سلام شما نیاز به مراجعه حضورى دارید توصیه میکنم ابتدا به پزشک متخصص داخلى مراجعه نمایید