ح.ع
عنوان :

خال چشم

متخصص چشم پزشکی
عرض سلام و خسته نباشید به شما و همکارانتون.
در چشم چپ من یک خال وجود داره و میخام اگه میشه بردارمش.عکس رو براتون فرستادم .لطفا اگه زحمتی نیست بگین که مشکلی نداره برداشتنش در این سن؟
درضمن من 24سالمه.از وقتی که گذاشتین کمال تشکر را از شما دارم

با سلام. نه با برداشتنش مشکلی پیش نمیاد. تا جایی که در عکس دیده میشد تغییر پیگمانتاسیون و خال در لایه ملتحمه هست و قابل برداشت هست. سنتون هم مشکل خاصی نداره.