م.م
عنوان :

مشاوره در ارتباط با وضعیت مادرم و عمل پیوند قلب

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
Mey Sam:
سلام اقای دکتر
خسته نباشید
من مهران نژاد هستم از زاهدان
مادر من سابقه بیماری قلبی داره ، چند روز پیش صبح که از خواب بیدار شد زیاد حالش خوب نبود و پیشونیش عرق کرده بود ...
ما سریعا رسوندیمش بیمارستان اما دکتر قلب نیومد بالاسرش ... از ساعت 8 صبح تا 3 بعد از ظهر با حال بدی ک داشت روی تخت بیمارستان بود تا اینکه به پدرم میگه بدنش درد داره و پدرم بهش متادون میده (متادون از قبل مصرف میکرده) صبح هم قرص لورازپام خورده بوده ... بعد از این جریان حالش بد میشه و ایست قلبی میکنه و پرستارها بعد از 45 دقیقه احیاش میکنن ... الان تو ای سی یو بستریه ... با پزشکش که صحبت میکردیم گفتن نیمه راست قلبش از کار افتاده
اقای دکتر دستم ب دامنتون ... یه سری عکس از ازمایشاتش گرفتیم واستون میفرستم لطفا بررسی کنید ببینید امکان بهبودی حال مادرم وجود داره یا نه؟
یه سوال دیگه ام داشتم که با این وضعیت میتونه عمل پیوند قلب انجام بده؟
اگه جواب بدین بزرگترین لطف و در حق من کردین
نمیدونم با این حالی که دارم تونستم درست توضیح بدم یا نه

سلام و عرض ادب با توضیحاتی که دادید بیمار شما سکته قلبی حاد کرده است لطف در صورت امکان و دسترسی نوار قلب و اکو ایشون رو بفرستید و در مورد مقدار فشار خون بیمار و وضعیت هوشیاری ایشون هم اطلاعاتی بدید

سلام مجدد ... مرسی از پاسخگویتون ، اطلاعات مربوط به وضعیت مادرم و عکس های مربوط به نوار قلب و واستون میفرستم
مرسی که جواب دادین و وقت گذاشتین ...
الان مراقبت های ای سی یو واسشون کافیه؟
میتونیم منتقلش کنیم یه بیمارستان دیگه؟
با توجه به این شرایطی که دارن ما چه کاری باید انجام بدیم؟

در مورد انتقال باید از وضعیت بالینی دقیق ایشون اطلاع داشته باشم که متاسفانه این اطلاعات رو ندارم ولی پرسش از پزشک معالج در این مورد کمک کننده است ممکنه که امکانات درمانی لازم در بیمارستان دیگری در زاهدان باشه ولی در این بیمارستان نباشه که بشه با جابجایی در داخل شهر مشکل رو حل کرد ولی جابجایی بین شهری بعید میدونم که ممکن باشه