ا.ن
عنوان :

دردقلب

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
باسلام و وقت بخیر من مدتی پیش سردرد ودردقفسه سینه داشتم رفتم درمانگاه و نوارقلب گرفتن.تغییراتی تو نوار بود که گفتن نرمال نیست و گفتن به بیمارستان مراجعه کنید من هم رفتم بیمارستان و از من خون گرفتن و ازمایش کردن گفتن مشکلی نداری و برای اطمینان پیش ی متخصص رفتم و اکو و تست ورزش هم دادم که هردو خوب بودن و نرمال ولی هربارکه نوارقلب گرفتم نرمال نبوده یعنی نوارقلب قبل تست ورزش هم نرمال نبودو دوبارهم گرفتم نرمال نبوده ایا دلیلی داره و جای نگرانی هست یانه بااینکه هم تست ورزش نرمال بود هم اکو بازهم جای نگرانی هست بخاطرنوارقلب؟
البته غلظت خون بالایی دارم و گاهی مواقع هم فشارخونم بالاست البته دکتردارو تجویزکرده برای اونا

سلام و عرض ادب لطفا نوار قلب و اکو و تست ورزش رو بفرستید تا ببینم در ضمن بفرمائید که چند سال دارید و آیا دیابت یا چربی خون و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی یا فشار خون بالا یا سابقه مصرف دخانیات دارید یا خیر و آیا در هنگام فعالیت بویژه پله بالا رفتن درد سینه شروع میشود یا بدتر میشه یا خیر و آیا با غذا خوردن یا خم شدن به جلو و نفس عمیق کشیدن تشدید میشه یا خیر و آیا با تنگی نفس هم همراه است یا خیر

سلام و عرض ادب لطفا نوار قلب و اکو و تست ورزش رو بفرستید تا ببینم در ضمن بفرمائید که چند سال دارید و آیا دیابت یا چربی خون و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی یا فشار خون بالا یا سابقه مصرف دخانیات دارید یا خیر و آیا در هنگام فعالیت بویژه پله بالا رفتن درد سینه شروع میشود یا بدتر میشه یا خیر و آیا درد ارتباطی با استرس یا غذا خوردن یا خم شدن به جلو و نفس عمیق کشیدن داره یا خیر و آیا با تنگی نفس هم همراه است یا خیر

اقای دکتر من نوزده سال دارم و سابقه هیچ بیماری خاصی تا به امروز نداشتم وقتی استرس دارم دردبیشترمیشه در فعالیت ها انچنان دردی احساس نمیکنم و ورزش میکنم حتی ساعت ها میتونم به راحتی بدوم هنگام غذا خوردن هم درد تشدیدمیشه و بیشترین دردم تو استخوان ترقوه و جناغ سینه هستش البته بیشتروقتا که استرس دارم یادرازکشیدم. وقتی که ادم بیش از حدغذا میخوره و نفسش احساس میکنه نمیاد بالا گاهی اون حالتو پیدا میکنم و البته اقای دکتربیشتروقتایی که نگران میشم که نکنه بیماری خاصی داشته باشم این حالت و این درد بیشترمیشه. اقای دکترفقط تست ورزش رو بخاطر اینکه دفترچه خودم تموم شده بود با دفترچه مامانم گرفت دکتر بخاطرهمون به نام مامانم هستش تست ورزش ولی خودم تستو دادم قدم 180وزنم72هستش
دکتر من قبلا هم قلیون میکشیدیم البته بعدازمایش دیگه نمیکشم

به احتمال زیاد مشکل شما ناشی از برگشت اسید معده به مری است لطفا هم برای این موضوع و هم بررسی کبد به متخصص گوارش مراجعه کنید میزان هموگلوبین خون هم بالاست که احتمالآ بعلت استفاده از دخانیات و ارتفاع بالای محل زندگی شما است