م.ب
عنوان :

کم خونی شدید

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی و فلو ...
سلام و خسته نباشید
کم خونی شدید دارم درحدی که وقتی اولین بار نتیجه CBCرو میبینه به وجود تلاسمی شک می کنه اما چن سال پیش توی بیمارستان میلاد آزمایش تالاسمی دادم و گفتن نداری
تا حالا کم خونیم اذیتم نمی کرده بخاطر همین زیاد پیگیر درمان نبودم اما الان با بارداری ناخواستم ، کم خونیم اذیتم می کنه
من شهرستان هستم و دکتر متخصص هماتولوژی اینجا نداره تا حالا پیش متخصص داخلی رفتم و هربار کلی کپسول بهم داده که تاثیر آنچنانی داشتن
نتیجه آخرین آزمایشم
HGB 9.2
HCT 31.6
MCV 70.7
MCH 20.6
MCHC 29.1
اینا مولفه هایین ک پایین البته فرتینمم زیر 1.5 هستش بقیه هم بصورت زیرن
WBC 5.7
RBC 4.47
PLT 233
Anisocytosis +1
Poikilocytosis +1
Hypochromia few
میشه لطفا راهنماییم کنید
با تشکر