ش.ق
عنوان :

درد در قسمت چپ بالای سینه

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
بیشتر اوقات دچارگرفتگی درقسمت بالای سینه سمت چپ میشوم وگاهی اوقات به سختی نفس میکشم نگرانم میخواهم علتش رابدانم

سلام و عرض ادب لطفا بفرمائید که چند سال دارید و آیا دیابت یا چربی خون و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی یا فشار خون بالا یا سابقه مصرف دخانیات دارید یا خیر و و چربی خون بالا دارید یا خیر و آیا در هنگام فعالیت بویژه پله بالا رفتن یا نفس عمیق کشیدن تشدید میشه یا خیر و ارتباطی با غذا خوردن یا خم شدن به جلو و استرس داره یا خیر ؟ چقدر طول می کشه و با تنگی نفس هم همراه است یا خیر

باسلام بنده 25 ساله هستم سابقه مصرف دخانیات ،فشار خون و بیماری قلبی ندارم.به عکس دارای فشارخون پایین می باشم .درهنگام ناراحتی و گرمای شدید بیشتر دچاردردو گرفتگی دراین ناحیه میشوم.خیربانفس عمیق کشیدن دچارتشدید نمی شود.قابل ذکراست که من سینوزیت هم دارم.
شاید یک روز کامل بانوسان طول میکشه.گاهی اوقات با تنگی نفس همراهه.بنده بیشتر اوقات فعالیتهام برحسب عادت بادهان بسته است و دم و بازدم عمیق ندارم.

در د شما منشا قلبی نداره و احتمالا گوارشی یا ریوی است لطفا با متخصصین مربوطه مشورت بفرمائید