و.ن
عنوان :

سنگینی سر

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان
بنده 63سال سن دارم و حدحدود40ساله میگرن دارم ومدت 4روزه احساس سرسنگینی با سرگیجه بسار زیادی دارم که گاهی با حالت تهوع دچار میشم از داروهای فشارخون وسرگیجه هم حدود چند ساله استفاده داءم میکنم اما حالت سرسنگینی که با این شدت الان دارم شاید هرچند مدت چند روز اینجوری میشم اما شدیده لطفا راه درمان وروش ان رو .....باتشکر وسپاس فراوان

سلام بایستی متخصص مغزواعصاب بزرگسال شما رو در اسرع وقت ویزیت کنند .سریعا تشریف ببرید پیش پزشکتون