ل.ق
عنوان :

کمردرد

متخصص ارتوپدی
چند سالی است دچار درد کمر در ناحیه پشت سمت چپ هستم ام آر آی تشخیص بیرون زدگی دیسک دادند مهره 4 و 5 و6 دکتر کتخصص تجویز قرص و آمپول دادند یه مدت مصرف کردم ولی دیگه مصرف نمیکنم ...بیشترین مشکل من زمان درازکشیدن رو تخت سمت چپ کمرم همیشه درد داره و موقع بلند شدن از تخت حالت خشکی کمر دارم مدتیه ورزش میکنم احساس میکنم زمانیکه عضلات کمرم شل میشن دردم کمتره ولی با اینحال همیشه این درد رو دارم...

سلام. مربوط به خشکی لگن است. من به شخصه تزریق میکنم. ولی فیزیوتراپی نیز مفید است