ا.پ
عنوان :

تنگی نفس

متخصص بیماری های کودکان
سلام پسر7ساله دوهفتس تنگی نفس خفیف داره اکووعکس قلب سوریه انجام داده مشکل نداشته کم خونی هم نداره فقط لوزه سومش بزرگ یادآوری انتی هیستامین اسپری خوب نشدلطف کنیدراهنماییم کنین ممنون ازلطفتون
سلام نمیتونه نفس عمیق بکشه تنفس کوتاه داره مخصوصاازبینیش بیشترمشکل داره بعضی اوقات. روزوشب داره ممنون ازلطفتون
گاهی اوقات سرفه خشک وگاهی اوقات خلط دارداره بیماری خروسک دوبارگرفته یکیش یه هفته بعدازشروع تنگی نفس بودجه بامصرف انتی بیوتیک آمپول دگزاخوب سودای تنگی نفسشو داره خیلی نگرانشم دکتراسم والرژی بردم چیزخاصی تشخیص ندادازشماخواهش میکنم کمکم کنید
بعضی اوقات برخوردن دلتنگی نفسش بیشترمیشه
ببخشیدها بعضی اوقات بعدازخوردن غذاتنگی نفسش شروع میشه بعضی اوقات شبابیشترناگفته نماند پسرم الرژی پوستی موقع نوزادیش داشته که الان کمتر ولی بازم خارش پوستوداره

خب حتما بستری لازمه گاهی ممکنه ی جسم خارجی گیر کرده که این حالاتو میده