م.ر
عنوان :

گرفتکی گلو / گلو درد

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام وقت تون بخیر
من دو روز پیش با خوردن انگور گلو درد شدید دارم با خوردن چای ابلیمو التهاب گلو خوب نشده باید چیکار کنم ؟
باتشکر

سلام.اگر کاملا اطمینان دارید که به خوردن انگور ربط دارد میتوانید شربت دیفن هیدرامین بخورید اگر.تب؟ سرفه؟؟ دارید احتمالا ربطی به انگور ندارد.

سلام ممنون از پاسخ تون
تب و سرفه ندارم فقط گلو درد دارم من دیشب دکتر عمومی رفتم و به دکتر گفتم سال گذشته بیماری یک ماهه داشتم ک دکترا تشخیص دادن حساسیت ب میوه فصلی بوده دوبسته قرص به نام کلماستین 8 ساعتی و کلرفنبرامین4 میلیگرم 12 ساعتی و دو تزریقی بربامسینولون 40 میلی گرم و کلرفنیرامین تزریقی10 میلی گرم برام تجویز کرد ک یکی از انها زیرجلدی و یکی هم عضلانی هس! بنظرتون دارو ها و تزریقی ها مشکلی نداره؟

درصورت پاسخ به قرص ،نیازی به تجویز آمپول نمی باشد.