ج.س
عنوان :

سرگیجه و عدم تعادل

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ جراح ...
با سلام و خسته نباشید.بیش از چند ساله سرگیجه کاذب دارم و احساس سرگیجه واقعا اذیتم میکنه این اواخر هم گاها عدم تعادل دارم و سر پا زیاد نمیتونم بمونم و احساس ضعف میکنم.متخصص مغز و اعصاب و قلب هم مراجعه کردم و جوابی نگرفتم.لطفا راهنماییم کنید .التهاب گوش هم دارم و شدیدا گوشام خارش دارن. با تشکر
سر گیجه به این معنا نه که اتاق دور سرم بچرخه . احساس سرگیجه دارم حس میکنم میخواد سرم گیج بره .و بیشتر از،چند دقیقه نمیتونم سر پا باشم تعادل ندارم . ازمایش کم خونی و تیرویید و ... هم دادم همش سالم بود.

خوب اگر واقعا اتاق می چرخه باید ارزیابی شنوایی بشید