ج.ش
عنوان :

باد شدید رودە

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام بە خدا دیگە داریم کلافە میشم
مادرم نزدیک بە 20سالە شکل زخم معدە دارە الان نزدیک 6سال هست درد و باد رودە هم بعش اضافه شده که علتش داروهای معده بوده که دکتر ها هرسری سه کیلو سه کیلو براش نوشتن اندوسکوپی کلونوسکوپی هم چندین بار کرده میگن ورم داره
به خدا داریم دیونه میشیم خواب نداره شکمش خیلی بزرگه بعضی مواقع یبوست شدید هم داره بعضی مواقع برعکس اسهال شدید نمیدونیم جی دیگه باید بخوره دکتر جون اکه میتونین کمک کنین بیاریم خدمتون فوق تخصص 4 تارفتیم تو کرمانشاە