m.h
عنوان :

درد ساق پا

متخصص ارتوپدی
با سلام واحترام
آقای دکتر بنده 23 سال دارم با وزن حدود 87 و قد 183 که اندکی پاهایم پرانتزی هسنتد.
من به مدت 2 سال است که هر بار تصمیم می گیرم به دویدن بپردازم بعد از 1 هفته درد قسمت داخلی ساق پایم شروع می شود و پس از حدود 1 ماه درد به اندازه ای زیاد می شود که هنگام نشستن و برخواستن هم مشکل شدید پیدا میکنم و مجبور می شوم ورزش را ترک کنم. چند باری هم به پزشک مراجعه کرده ام و آزمایش ایکس-ری انجام داده ام که مشکل خاصی در عکس ها بنا به گفته پزشک مشاهده نشده است و قادر به تشخیص بیماری من نبوده اند. در وبسایت های مربوط به مشکلات پزشکی هم توصیه شده است که بعد از درد 2 تا 3 هفته استراحت شود تا درد تسکین یابد که همانطور که شما خودتان بهتر می دانید این توصیه درمان محسوب نمی شود و عملا پاک کردن صورت مسئله است.
حال پرسشی که از شما دارم این است که واقعا درمانی برای این مشکل وجود ندارد و من باید با ورزش مداوم خداحافظی کنم؟
با تشکر

سلام . ممکنه پیش زمینه شکستگی استرس باشه. هر وقت درد گرفت BONE SCAN هم انجام دهید. حدس من این است