ن.ح
عنوان :

عفونت خون

متخصص داخلی
سلام وقت خوش، میخاستم ببینم وجود عفونت در خون چقدر خطرناکه و قابل درمان هست؟ درمان چه مدت ممکنه زمان ببره؟ ضعیف بودن سیستم ایمنی اثرگذاره در طول مدت درمان و کمی توضیحات بیشتر در مورد این بیماری لطفا بفرمایید
با تشکر

سلام.ورود عوامل عفونتها به خون میتونه فقط با یک تب و لرز ساده و موقتی تظاهر پیدا کنه، میتونه علایم بسیتر شدید هم بده

هر قدر بدن ضعیف تر باشه زمان بیشتر و داروی قویتری نیاز هست