ی.ش
عنوان :

درد درقفسه سینه

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
سلام من معلول نخایی هستم بعضی وقتها قفسه سینه هم وبازو، شانه، فک یا پشت به مدت 10دقیقه درد میکنه ممکنه چه مشکلی داشته باشم لطفا دکتر عزیز نظرتونو بفرمائید.با تشکر زیاد

سلام و عرض ادب لطفا بفرمائید که چند سال دارید و آیا دیابت یا چربی خون و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی یا فشار خون بالا یا سابقه مصرف دخانیات و دارید یا خیر

سلام 35سال سن دارم هیچ بیماریی ندارم ودخانیات مصرف نمی کنم

احتمالا منشا درد شما قلبی نیست ولی برای بررسی بیشتر و گرفتن نوار قلب و سایر موارد لازم به یک پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه بفرمائید