م.ص
عنوان :

درد کلیه

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و ...
سلام دیشب درد کلیه داشتم رفتم بیمارستان بهم ازمایش و سونو داد ک تو فایل ضمیمه براتون میفرستم مشکل اینجاس چند تا بیمارستان رفتم میگن اگه درد داری مسکن بدیم ازمایش و سونو نمیبینن موندم چکار کنم

سلام چرا اینجوری میگن؟ احتمالا متخصص ندارن.شما یه سنگ در حالبت گیر کرده که سونوگرافی نتونسته سایز اون رو بده باید در اسرع وقت که شنبه باشه تشریف بیارید سی تی اسکن بشید تا معلوم شه عمل میخواید یا دارو کافیه.فردا 2 ظهر درمانگاه بیمارستان عرفان نیایش در جنت آباد میتونم در خدمت شما باشم.اگر مسیر خوب نیست به نزدیکترین اورولوژیست مراجعه کنید

مرسی دکتر ممنون از راهنماییتون