ع.ج
عنوان :

رباط قدامی

متخصص ارتوپدی
سلام
من mriبرای اسیب دیدگی زانو دادم و میگن ک رباط قدامی به طور کامل پاره شده
اما
من نه درد دارم نه بی ثباتی نه زانوم ازادانه به هر طرفی حرکت میکنه
چند روز اول دردم شدید بود بی ثباتی داشتم اما اصلا بهش فشار وارد نکردم
الان هم در حد تعادل بدن ک سرپا وایسادنه بدون مشکل وایمیسم اما هنوزم نمیدونم نیاز به عمل دارم یانه
فیزیوتراپی 2روزا شروع کردم
گفتن لیزر درمانی هم انجام بده
ممکنهmriاشتباه کرده باشه در تشخیص پارگی؟چونکه روزی ک من mriدادم زانوم بشدت متورم بود و درد هم داشت ولی الان نه درد خاصی دارم جز زمانی زانو رو به90درجه میرسونم ک از سمت راست
کشککم درد کوچیکی میکنه و وقتی ک خم میکنم درد از بین میره
بنظرتون بعد از فیزیوتراپی دوباره mriبدم؟
چونکه من خودم حس نمیکنم ک رباطم کملا پاره شده باشه و اصلا تق تی طا زمان ضربه هیچ صدایی حس نکردم حس میکنم هر روز روند بهبودی داره
خواهش میکنم جوابمو بدین ذهنم بشدت مشغوله
تشکر

سلام تشخیص قطعی پارگی با معاینست ونه با mri برا نظر قطعی باید شما رو معاینه کنم