ن.م
عنوان :

تپش قلب

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
با سلام من حدود 4 سال قبل تپش قلب و هراس داشتم اکو دادم به متخصص اریتمی مراجعه کردم گفتن قلب سالمه پرولاپسه مایلد میترال و استرس.دارو تقریبا مصرف نکردم گاهی ایندرال 10 و خوب شدم.الان مجدد حدود 40 روزه درگیرش شدم البته فشار عصبی دارم صربان قلبم گاهی صبحها رو 100هست و اذیت میکنه چندبرام از خواب بیدارم کرده.قبل خواب جدیدا الپروزولام نیم رو بصورت نصفه مصرف میکنم.و یه روزایی عالی هستم اما مثل دیروز که از روزش تپش داشتم حتی از خوابم بیدارم کرد و تا الان ادامه داره.بعدش معده دردم میگیرم از زیر قفسه سینه مرکز تا زیر گلو حس سوزش لرزش و سرما دارم.لزطفا راهنمایی کنید.
سپاسگزارم

سلام و عرض ادب لطفا بفرمائید که چند سال دارید و آیا دیابت یا چربی خون و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی یا فشار خون بالا یا سابقه مصرف دخانیات دارید یا خیر و آیا در هنگام فعالیت بویژه پله بالا رفتن درد سینه شروع میشود یا بدتر میشه یا خیر و آیا در هنگام فعالیت بویژه پله بالا رفتن درد سینه دچار تنگی نفس میشوید یا خیر

32 سال دارم هیچ نوع سابقه قلبی ندارم جز پرولاپس مایلد میترال،دیابت و تیرویید ندارم ،کم خونی دارم ،سابقه قلبی فقط مادربزرگم و پدربزرگم که هر دو در سن 84 سالگی براثر گرفتگی عروق قلبی فوت شدن خیر موقع حرکت و بالا رفتن هیچ درد اذیت کننده ای ندارم در همین تخت خواب بیشتر هست طوریکه وقتی سوزش شروع میشه اصلا نباید دراز بکشم بدتر میشم.گاهی حس تهوع دارم ولی تا بحال حالم بهم نخورده .فک میکنم اگر اروغ بزنم ریلکس میشم که نمیزنم.تو این 40 روز دو هفتست که تقریبا بی اشتها شدم از خوردن میترسم.بعضی روزها واقعا حالم خوبه ولی یهو میشه مجدد الان ضربان بیدار شدنم از خواب 100 بود. حس تنگی نفسم بهم دست میده ولی وقتی چک میکنم میبینم نه میتونم خوب و عمیق نفس بکشم.الان کاملا در تختم ولی وسط قفسه سینم میسوزه و انگار گره زدنش و فشار داره.
ممنونم
پدرم سیگار میکشن من خیر، فشار خونمم عموما روی 10 هست نهایتا 11.
ببخشید این دوبخش جاماند
سپاسگزارم

احتمالا درد شما منشا قلبی نداره و احتمالا بعلت مشکلات گوارشی بویژه ریفلاکس مری است لطفا با یک متخصص گوارش مشورت کنید