بازگشت به لیست سوالات
ع.ر
عنوان :

سرطان معده

متخصص جراحی عمومی
سلام و خسته نباشید،دکتر جان من بچه کردستانم مادرم سرطان معده(کاردیا) دارد ،کلینیک مسعود تهران 3جلسه شیمی درمانی انجام داد 28جلسه پرتو درمانی را اوردیم کردستان،خوشبختانه متاستاز نداره ولی دکتر سنندج میگه به احتمال زیاد باید معده ش را کامل برداریم حال مادرم شکر خدا روز به روز بهتر میشه الان از نظر خوراک هیچ مشکلی نداره، یه بنده خدایی مریض خودتون بود گفتن یه مشاوره بگیر از دکتر زندی

سلام پس از 9 تا 12 هفته باید بررسی مجدد باید اگر همه چیز نرمال باشه عمل باید انجام بشه .




سوالات مشابه


توده سر پانکراس

سلام. بیماری 65 ساله آقا ، با تشخیص پانکراتیت بستری شد. EUS و ERCP انجام شد . استنت گذاشتن . پاتولوژی گرفته شده. بدخیم گزارش شد. گفتن نیاز به جراحی دارد. میخواستم بدونم با توجه به این مدارک چقدر امید بهبودی بعد از جراحی هست؟ اصلا جراحی قابل انجام هست؟ آیا به کموتراپی هم نیاز داد؟ امید بهبودی چند درصد هست؟ گزارش سی تی آماده نیست. بعدا براتون می فرستم اگه لازمه. ممنون

همورویید ترومبوزه

با سلام.من چند روز پیش دچار همورویید ترومبوزه شده بودم و یک زائده به اندازه بند انگشت به طور مستقیم خارج شده بود.بعد از مدتی خوب شد ولی امروز دوباره بعد از دستشویی همان یک بند انگشت خارج شد.میخواستم ببینم اگر الان عملش نکنم ممکن است یک دفعه یک زائده بزرگتر خارج بشه؟با اینکه به مرور بزرگتر میشه؟

تورم

سلام وقت بخیر. پدر من 66 ساله هستن. اول اسفندماه عمل تنگی کانال نخاع انجام دادن و کمر انجام دادن. حدود اول فروردین متوجه تورم در قسمت ران و لگن ایشون شدیم که ابتدا فکر میکردیم مربوط به عمل کمر میشه (چون از مچ پا تا ران پای چپ که قبل از عمل این پا درد داشت و بعد از عمل و از اول فروردین دچار تورم شده بود) سونو داپلر انجام شد و بعد دکتر گفت ربطی به عمل کمر نداره و باید جراح عمومی ببینه. جراح بیمارستان معاینه کردن و گفتن سی تی از شکم و لگن انجام بشه. که هم سونو و هم سی تی رو فرستادم. سی تی رو که دیدن گفتن باید نمونه برداری انجام بشه و نمونه برداری انجام شد و الان حدود دو هفته هست ولی هنوز جواب آماده نشده. خواستم از خدمت شما بپرسم بدون نمونه برداری میشه تشخیص داد که مشکل تا چه حد جدی هست و چه راهکاری باید انجام داد ؟ ریپورت سی تی و سونو رو ارسال کردم .

کیست مویی

با سلام.من حدود 3 ماه پیش جراحی کیست مویی به روش باز انجام دادم.و زخم حدود 1 هفته است که بسته شد.و دیگه پانسمان نکردم.امروز برای اطمینان خواستم آن محل رو با گاز استریل و سرم تمیز کنم که بعد از کشیدن دیدم بخش کوچکی ازش باز شده.حالا شاید بر اثر کشیدن گاز یا بر اثر باز کردن دو لای باسن برای پانسمان یا اینکه قبلا باز شده بوده.حالا میخواستم ببینم مشکلی پیش اومده برای زخم؟

باز شدن بخش کوچکی از زخم کیست مویی پس از جراحی باز

با سلام.من حدود 3 ماه پیش جراحی کیست مویی به روش باز انجام دادم.و زخم حدود 1 هفته است که بسته شد.و دیگه پانسمان نکردم.امروز برای اطمینان خواستم آن محل رو با گاز استریل و سرم تمیز کنم که بعد از کشیدن دیدم بخش کوچکی ازش باز شده.حالا شاید بر اثر کشیدن گاز یا بر اثر باز کردن دو لای باسن برای پانسمان یا اینکه قبلا باز شده بوده.حالا میخواستم ببینم مشکلی پیش اومده برای زخم؟