ا.د
عنوان :

جراحی دندان عقل و کیست

متخصص جراحی دهان و فک و صورت
سلام
وقت بخیر
چند سال پیش دکتر دندانپزشک گفت که دندان عقلم رو باید بکشم و زیرش کیست وجود داره ولی من اهمیتی ندادم،دیروز که عکس گرفتم و پیش جراح بردم گفت زیرش یا کیست هستش یا تمور(خوشخیم)،گفت اول باید دندان عقل جراحی بشه و بکشیم و از اون ضایعه تیکه برداری بشه که متوجه بشیم کیسته یا تمور. و بعد که معلوم شد باید با عمل خارجش کنن و نیاز به بیهوشی داره،چون گفتن که خیلی بزرگ شده و جدا از دندان هستش.
میخواستم بدونم که راه حلی واسه درمانش وجود داره؟یعنی با همان جراحی میشه خارجش کرد؟چون من واقعاً نمیتونم عمل کنم.
ممنون از لطف شما