m.d
عنوان :

چشم

متخصص چشم پزشکی
آیا افراد کلوئیدی قادر به عمل لیزیک با پی آر کی هستند و اگر جواب مثبن هست کدام روش برای این افراد مناسب تر می باشد

قبلا در کتب چشم پزشکی ذکر میشد که افرادی که مشکل پوستی زمینه ساز اسکار کلویید دارن کنترااندیکاسیون ( ممنوعیت) مطلق برای جراحی عیوب انکساری دارن . در حال حاضر مطالعه ای وجود داره که برطبق اون مطالعه جراحی عیوب انکساری در این دسته از بیماران مشکلی ایجاد نکرده و نتایح پس از جراحی خوب بوده. این مطالعه اخیرا در کتب ریفرانس چشم پزشکی ذکر شده و دیگه جراحی روی این بیماران کنترااندیکاسیون مطلق نیست. بر طبق این مطالعه و مطالعات مشابه دیگه به نظر میرسه LASIK عمل جراحی safe در این گروه از بیماران باشه.

Mamnun az tozihatetun faghat in k ehtemale tari did ya bargashtan shomare cheshm bad az amal ham voiood dare ya in k ehtemalesh kam hast??
Mamnun

خواهش میکنم. احتمال برگشت عیب انکساری و تاری دید وجود داره که البته با پیشرفت روش های جراحی و دقت در انتخاب بیمار قبل از جراحی شانس این عوارض خیلی کم شده. تاری دید موقت و دید نوسان دار در ماه اول بعد از عمل هست که به تدریج بهتر میشه.

Chand darsad ehtemal dare k eibe enkesary cheshm bargarde?in ye ehtemal hast ya hatmi?bazam mamnun az tozihatetun

یک احتمال هست. بستگی به فاکتورهای مختلفی داره مثل شماره چشمتتون قبل از عمل، نوع عیب انکساری ( میوپی، استیگماتیسم، هایپراوپی) ، سن، کار چشمی بعد از عمل، وضعیت قرنیه و برخی شرایط حین عمل. با توجه به فاکتورهایی که گفتم در مورد احتمال برگشت شماره چشم با جراحتون مشورت کنید.

ممنون از توضیحاتتون
در مورد تاری دید چی،احتمال تاری دید وجود دارد بعد از عمل؟تاری همیشگی منظورم هست
عکس که گرفتم و با توجه به نمره چشمم دکتر گفتن که مشکلی نداره عمل رو می تونم انجام بدم ففقط ترس از تاری دید بعد از عمل دارم به خاطر کلوئیدی بودم یا اسکار یعد از عمل

بله احتمالش وجود داره. کلن در هر جراحی احتمال عوارض هست و هیچ کس نمیتونه به شما تضمین صد در صد بده. به هر حال سابقه داشتن زمینه اسکار کلوییدی یک ریسک فاکتور حساب میشه. من چشم شما رو معاینه نکردم و صرفا میتونم یک سری اطلاعات تیوری به شما بدم. قطعا پزشکی که شما رو معاینه کردن با توجه به شرایط چشمتون و تجربیاتشون میتونن اطلاعات بهتری در اختیار شما بگذارن.