ا.م
عنوان :

تفیسرآزمایش

فوق تخصص ریه
MACROSCOPIC:
The specimen received in formalin and consists of multiple soft tan cores totally measuring 1.5cm inlengh and0.1cm indiameter.
MICROSCOPIC:
Sections support the following diagnosis.
DIAGNOSIS:
Right lung mass,CT guided biopsy:
maturehyaline cartilagionous tissue.
NOTE:Dear colleague in this specimen fat,smootmuscle or respiratory epithelium not identified.Diffrentialdiagnosis
are between pulmonary chondroma and pulmonary hamartoma..
بی زحمت اینچیه پاییزپارسال بیوپسی کردم .آیابازم آزمایش بدم.این بزرگترم میشه؟یاتبدیل به بدخیمم میشه

عکس باید دیده بشه بهتره با پزشک معالجتون مشورت کنید