A.e
عنوان :

ریفلاکس

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام
بنده دختر 30 ساله ای هستم که کم کاری تیروئید مادرزادی دارم و 10 ساله که مبتلا به ریفلاکس و فتق معده هستم تحت درمان هستم 7 سال دارو مرتب خوردم ولی چون دیگه نکسیوم اصل پیدا نکردم 3 ساله دارومو قطع کردم و متاسفانه هیچ دارویی از خانواده امپرازول باهام سازگار نیست فقط رانینتیدین میخورم همراه با کلونازپام 2 ساعت آرومم به محض اینکه اثر دارو رفت درد شدید سوزش سنگینی ضربان قلب بالا شدیدا برگشت اسید دارم خیلی عذاب میکشم پراپرانول هم میخورم یه روز 10 میل میخورم یه روز 20 همراه با شربت آلمینیوم ام جی اس ولی این داروها فقط همون لحظه آرومم میکنن اثرش که میره باز همون شرایط برام پیش میاد امکانش هست راهنماییم کنید ممنون میشم

ببخشید مشکلم چی بود؟ این بیماری تا آخر عمر با من هست ؟

ببخشید ولی متاسفانه هیچ دارویی از خانواده امپرازول با من سازگاری ندارن حالمو بد میکنن فقط رانینتیدین همراه با کلونازپام یا شربت آلمینیوم با کلونازپام بهم میسازن رانیتیدین هم زیاد بخورم اسهال میشم من تو اون 7 سال فقط نکسیوم خارجی میخوردم که متاسفانه 3 ساله دیگه پیدا نمیکنم و متاسفانه قطع کردم سه ساله میکروبم نباید درمان بشه ؟

نگفتم جواب نمیده اتفاقا طپش قلبمم کم میکنه ولی باهام سازگاری نداره عوارض داره درد شکم و سردرد میگیرم مجبور میشم رانیتیدین همراه با کلونازپام بخورم نکسیوم اصل هم دیگه پیدا نمیکنم شرمنده ببخشید