ز.ت
عنوان :

تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام و وقت بخیر یه مدتی دچار اختلالات تیروئید هستم و سونوگرافی گره نشون داد و نمونه برداری انجام شد ک جواب نمونه برداری این هست
Cytology-Specimen Received: Fine needle aspiration of thyroid's left lobe- Gross Description: Specimen received is labeled with patient's name contained cleven slides-Microscopic Description: Smears revealed a dense infiltrate of mature lymphocytes in various degrees of stimulation including germinal center cells with histiocytes and scant colloid. There is no evidence of malignancy in this specimen Final Pathologic Diagnosis: Fine needle aspiration of thyroid's lefi lobe Lymphocytic thyroiditis
میخواستم بدونم دقیقا مشکل چی هست اصلا مشکلی هست یا نه
28ساله هستم متاهل و بدون فرزند tsh اول 19.8 بود نزدیک شش ماه ناشتا 2عدد لووتیروکسین و متفورمین هر وعده 2 تا مصرف کردم tsh شده 0.05 و با این ک دارو رو کمتر هم کردم ولی تغییر چندانی حاصل نشده و به 0.0527 رسیده

سلام بیوپسی تیروئید خوبست دوز لووتیروکسین باید تنظیم شود