ا.پ
عنوان :

قلب

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
B B:
B:
سلام وقت بخیر.
بنده 33سال سن دارم و از بوشهر مزاحمتون میشم. من حدود 8سال پیش مشکل معده گرفتم رفلکس و دکتر زیاد رفتم و استرسهای زیادی هم بهم وارد شد و کم کم درد قفسه سینه هم شروع شد و دکتران قلب زیادی در شیرازو بوشهر رفتم و ک از نوار قلب تست ورزش و اکو کردم گفتن مشکلی ندارین و با وجود اینک خودم خسته شده بودم با درخواست خودم رفتم آنژو کردم ک شکر خدا جوابش منفی بود و هیچ مشکلی نداشتم و از اون روز استرسم کم شد و فهمیدم مشکل قلبی ندارم تا بعداز 8یا 9سال چند هفته پیش دچار تپش قلب و نامنظمی قلب شدم ک دکت گفت ای اف یا همون فیبیلاسیون دهلیزی شدین و من دوروز سی سی یو بودم و بهتر شدم و باز رفتم شیراز پیش دکتر معتمد فوق تخصص قلب ک اونجا هم تست ورزش و اکو انجام دادم هیچ مشکلی نشون نداد و الان برام دارو آمیو دارون نوشته و آسپرین و اتوراواستاتین
ولی بیمارستان ک بودم جواب آزمایشات ک اومد چربهای بدنم کلا بالا بودن ال دی ال.
اچ دی ال و کبد ک دکتر گفت وزنت کم کن و چربی نخور
یه کسالی هم هست زیر نظر دکتر اعصاب هستم بخاطر استرس اظطراب و داروی بوسپیرون. کلریدیا پوکساید و فلوکستین و بعضعی وقتها ک استرسم زیاد بشه آلپروزولام میخورم. خواستم بدونم دیگه مشکل خواصی ندارم چوم میرم سرکار حوصله ندارم همش استرس دارم ک خدای نکرده مشکلی برام پیش بیاد.الان هم بعضی وقتها تیرهای تو قفسه سینم و پشت کمرم میزنه و بعضی وقتها قفسه سینم صدای تقه میده با تکون خوردن فقط تو را خدا اگه مشکلی هست بهم بگید جواب این بهم دادین ممنونم
این یادم رفته بود بگم شب قبل این ک صبح سرکار آریتمی شدم خونه رو سمپاشی کردم چون عسلو کار میکنم ساعت 1شب بخاطر سوسک سم پاشی کرده بودم بعد ناظر رستوران بودم ساعت 5رفتم رستوران شرکت اونجا صبحونه لوبیا قارچ خوردم و تخم مرغ آبپز و بعد اومدم خوابگاه تو خوابگاه ک بودم حس کردم از معدم داره میزنه بالا رفلکس معده حس کردم کامل ک مثل این که کپسول گاز داخل معدام باز کردن
بعد آقای دکتر الان یکماهی هست شکر خدا مشکلی ندارم هر هفته هم نوار قلب ک میگیرم خیلی خوب حتی از قبل هم بهتر کار میکنه قلبم. آمیو دارون و آسپرین و اتوراواستاتین میخورم.. ولی چربیهام خیلی بالا بودن
کبدم 98
ال دی ال 248
و اچ دی ال هم 280
بوده امکان داره از غذا یا چربی زیادی بذنم شده چون قدم 177و وزنم 105کیلو بوده دوماه پیش رباط عمل کردم الان شدم 95کیلو قبلا از این ک رباط پاره کنم فوتبالیست بودم چون رباطم پاره شد دیگه نتونستم برم و وزنم اضاف شد
فقط این سوال برام مهمه آقای دکتر چیز خطرناکی هست یا نه اگه باز بیاد درمان داره یا نه. چون تو اینترنت خوندم ک رگهای اضافی رو میسوزونن ک باعث آریتم نشه. فقط این بهم بگید خطر سکته هم دارم یا مرگ.. ممنون چون خیلی استرس دارم بقول شما دکترها حمله پانیک چند روز پیش هم ب یکی از دکترا تو همین برنامه پیام دادم گفت خطر سکته داری و آمیو دارون بدردت نمیخوره داروی مناسبی نیست این ک گفته بیشتر ترسیدم و استرس گرفتم تورا خدا بهم بگید اگه مشکل جدی دارم بدجور روحیم خراب شده و حوصله سرکار رو ندارم
تشکر
ممنونم از شما

با سلام
با توجه به بررسیهای انجام گرفته هم آنژیو قبلی و هم تست ورزش جدید شما مشکل عروق کرونر ندارید
مساله شما یک نوبت ضربانAF بوده که خداروشکر با داروها برگشته به حالت نرمال و الان ضربان قلب منظم دارید
.ضربان قلب نامنظم و AF میتونه اگه درمان نشه منجر به سکته مغزی در بعضی افراد بشه
شما فعلا ضربانت نرمال شده و ادامه همین داروهای فعلی توصیه میشود و اقدام بیشتری نیاز ندارید .
علت Af در شما استرس و چاقی میتونه باشه
و باید هردورا رفع نمایید .
در صورت ایجاد شدن مجدد Af درمان مرتبط انجام خواهد شد همان زمان .پس فعلا نگران اینکه بعدا چه خواهد شد نباشید .