ر.ت
عنوان :

مثبت بودن تست ورزش

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
سلام بنده جهت عمل جراحی به جراح فتق مراجعه کردم ایشون به دکتر قلب و بیهوشی دکتر قلب تست ودزش و اکو داد که مثبت اعلام شد ودریچه بطن چپ 45درصد نوشته و هیچگونه دردی هم نداشتم نمی دانم اشکال کار کجا هست

سلام و عرض ادب با توجه به مواردی که اشاره فرمودید احتمال گرفتگی عروق قلب هست پیشنهاد میکنم در مرحله اول یک اسکن هسته ای قلب بگیرید لطفا نوار قلب و اکو و تست ورزش رو هم بفرستید تا ببینم

همچنین در مورد سن،وجود یا عدم وجود فاکتورهای خطر برای بیماریهای قلب و عروق مثل مصرف دخانیات یا چربی خون و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی یا فشار خون بالا یا دیابت و همچنین تنگی نفس حین فعالیت و خستگی زودرس هم توضیحاتی بدید

با سلام بنده59سال سن دارم و مادرم دچار تنگی عروق بود که فوت کردن در حین فعالیت هیچگونه دردی ندارم و روزانه دو قرص لوزارتان25 صبح و شب می خورم چربی خون هم نداشتم
سلام قند ندارم سابقه تنگی نفس ندارم هفته ای یکبار تفننی قلیون می کشیدم که کنار گذاشتم

یکی از آزمایشات ارسالی محو و ناخوانا است لطفا دوباره بفرستید در ضمن تمام برگه های تست ورزش رو بطور کامل بفرستید و اگر اکو هم دارید بفرستید و همچنین بفرمائید که موقع تست ورزش دچار درد سینه یا تنگی نفس هم داشتید یا نه

با سلام و خسته نباشید در زمان تست هیچگونه ناراحتی نداشتم

ظاهرا برگه های اصلی نوار قلب حین تست در دسترس شما نیست ولی اگر اطلاعات اکو درست باشه یکی از دو کار سی تی آنژیوگرافی و یا آنژیوگرافی رو انجام بدید

سلام و عرض ادب بنده بنا بو پیشنهاد شما در بیمارستان شهید رجایی آنژیو انجام دادم و اعلام کردن هبچیک از رگهای قلب شما گرفته نیست الان بعد از گذشت یک هفته پایم کمی ورم دارد و مختصر دردی هم ناحیه کشاله ران دارم که اونجا هم فتق داشتم مشکلی نیست

سلام و عرض ادب بعلت شروع بیماری عروق کرونر نیاز به مصرف دارو دارید در ضمن اگر تورم درد زیادی نداره و رو به کاهش هست مصرف مسکن و کیسه آب گرم کمک کننده است در غیر این صورت جهت بررسی بیشتر به پزشک انجام دهنده آنژیوگرافی مراجعه کنید

سلام و ارادت خاص به حضرتعالی واقعا حرف نداری اتفاقا بهم آتروستاتین چهل داده روزی یکعدد و اسپرین یکعدد و قرص املوتد5 روزی دوبار و بکعدد پنتومید برای ناشتا داده پا هم ورم مختصر در مچ پا هست و کبودی مختصر در ناحیه کشاله ران من از شما خیلی ممنونم که از راه دور وضعیت بنده بازگو کردید

خواهش می کنم امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم کمکی کرده باشم کمکی کرده باشم