م.ن
عنوان :

کیست کبد

متخصص جراحی عمومی
باسلام..خانمی هستم 47ساله.. 97/04/27 با درد شدید سمت راست زیر دنده های قفسه سینه ساعت 9صبح از محل کارم به بیمارستان شهریار مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی و آزمایش و تزریق دو آمپول مسکن کمی دردم کمتر شد و سریع به بیمارستان میلاد رفتم و سی تی اسکن تزریقی تجویز کردند و نوبت برای یکهفته بعد داد.. چون خیلی درد شدید داشتم در بیمارستان فجر 28تیرماه انجام شد و آزمایش کیست هیدراتیک هم دادم.. و تا امروز با سیپروفلوکساسین هر 12ساعت و اکتوپین میخورم که دکتر مصورعلی در بیمارستان میلاد تجویز کردند..از شما خواهشمندم اگر با جراحی یا دارو هر چیزی که امکان مداوای قطعی هست راهی مشخص کنید.. ضمنا"حالت تهوع خفیف و اندازه کیست 10و 8 سانت دیده شده.. من نزدیک 3سال پیش در بیمارستان میلاد تمام این مراحل رو طی کردم.. دکتر حسنی و فرانک کرمی گفتند مشکلی نداری سالی یکبار سونوگرافی بری کافیه.. نمیدونم خدا بداد همه مریضها برسه.. متشکرم

کیست هیداتید باید جراحی بشه مگر اینکه بیمار توانایی تحمل جراحی رو نداشته باشه یا کیستهای ریز در عمق کبد باشند