ش.ب
عنوان :

نقرس

متخصص داخلی
باسلام همسر من آقایی 34 ساله هستن که یکسال و نیم پیش اولین حمله نقرسی براشون پیش اومد وچند روز بود ازمایش دادن اسید اوریک 9.3 بود و تری گلیسیرید هم 258 بود

تا 12 تیر ماه بازهم حمله نقرسی داشتن با مراجعه به متخصص داخلی کلشی سین و ملوکسیکام 7.5 تجویز شد و ازمایش خون هم اسید اوریک 6.9 بود و تری گلیسیرید 215 بود

و بهتر شدن تا به امروز که 8 مرداد هست روز به روز بهتر شد ولی هنوز کمی ورم و التهاب داره اگر هم تحریک بشه درد دارن فقط هم مفصل شصت پای چپشون هست خواستم بپرسم چرا کامل خوب نمیشه ایا طبیعیه چیکاری باید انجام داد؟؟

ایا داروی خاصی واسه این التهاب و ورم لازم نیست که مصرف بشه
این هم آزمایش خون
خواهشا راهنمایی کنید خیلی نگرانیم
سوال دیگه من میزان tsh آزمایششون هست ایا به نظرتون لازم هست که لووتیروکسین مصرف کنن دکتر که رفتن گفت احتیاجی نیست به مصرف لووتیروکسین
میزان tsh= 6.5 هست در ازمایش رنج نرمال هم
3/._5 میباشد

سلام.در نقرس تورم ممکنه تا حدی باقی بمونه و اما درد در صورتی که حمله جدید اتفاق نیفته معمولا بعیده.

با این TSH باید تیرویید معاینه بشه اگر تیرویید در معاینه بزرگ باشه یا همسرتون علایمی مثل یبوست، بی حالی و سایر علایم مربوط به کم کاری تیرویید رو داشته باشند، بهتره درمان با لووتیروکسین شروع بشه.

در غیر این صورت TSH, T4, Anti Tpo Ab سه ماه بعد چک بشه.

خانم دکتر درد وقتی فشاری به پاشون وارد بشه دارن و یا ضربه ای به اون قسمت وارد بشه درد داره به نظرتون ایا طبیعیه؟؟
نه این علائم رو ندارن یه سوال داشتم خانم دکتر ایا کم کاری تیروئید با نقرس در ارتبطه؟؟
و سوال بعدی من اینه که این نقرس چطور بیماری هست ایا باید ایشون تا آخر عمر آلوپورینول مصرف کنن؟؟
ممنون از راهنمایی های پر از مهر و محبتتون امیدوارم خداوند اجرتون بده

اگر فقط در زمان ضربه درد دارند مشکل جدی نیست اما اگر هم چنان تورم و قرمزی باقی مونده باید به متخصص داخلی مراجعه کنند

در مورد ارتباط با کم کاری تیرویید بعید میدونم مرتبط باشند

اغلب باید آلوپورینول تا پایان عمر مصرف بشه

🙏