s.a
عنوان :

عمل چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام وقت بخیر..من 22 سالمه شماره چشم راستم 12 و چپ 10 دوربین با استیگماتیسم 2...ایا عملی هس ک بتونم از عینک راحت شم?

سلام. با توجه به شماره نسبتا بالا نیاز به معاینه و تثویر برداری برای اظهار نظر هست. ولی توصیه شخصی من به شما این هست که با توجه به سنتون و شماره چشمتون فعلا صبر کنید.

ینی اینکه امیدی هس یا فعلا عملی وجود نداره?من خونده بودم عمل کاشت لنز برای شماره دوربین حداکثر تا 6 نمره است
امکان استفاده از لنز تماسی هست?چقد باید صبر کرد افسرده شدم از عینک

امکان عمل جراحی وجود داره ولی بهتره با در نظر گرفتن کلیه جوانب و احتیاطات باشه. کاشتن لنز داخل چشمی عوارض خاص خودش رو ممکنه داشته باشه که بهتره بهش اگاه بشین. استفاده از لنزهای تماسی سخت بهترین گزینه برای شما محسوب میشه و دید خوبی فراهم میکنه و عوارض احتمالی کمی هم داره.

ممنون از پاسخگویی..خدا بهتون تو دنیا و اخرت خیر بده بابت کمک