م.ا
عنوان :

درمان جوش های صورت و لک های حاصل از جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام

من 20 سالمه و از حدود 16 سالگی صورتم جوش های بدی میزنه.تا به حال چندتا صابون و کرم مختلف رو امتحان کردم اما به نتیجه نرسیدم.بعضی جوش های زیر پوستی و خیلی بزرگه و بقیه جوش های ریز سرقرمز و سر سفید روی صورتم.شنیدم قرص راکوتان درمان این جوش هاست، نظر شما چیه؟؟این قرص میتونه خوب باشه؟چجوری باید ازین قرص مصرف کنم؟

بعد جای یکسری از جوش ها روی بینی و پیشانی م مونده.به صورت لک جای جوش.از چ پماد یه کرمی برای برطرف کردن لک های استفاده کنم؟؟

درود

البته که این دارو خوبه ولی راه اخره و حتما باید با نظر پزشک متخصص شروع کنی.

شاید با داروهای ضعیفتری درمان بشه