E.E
عنوان :

گرفتگی گوش و آفت دهان

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ جراح ...
سلام خانم دکتر
من یه 10 روزی میشه که 3،4 بار دچار گرفتگی گوش شدم جوری که انگار توی گوشم نبض میزنه و نمیتونم خوب بشنوم
الان هم یه 3 روزی هست که دهانم آفت زده که نمیتونم چیزی بخورم و احساس میکنم همه ی دندان ها و تا حتی تا انتهای گلوم میسوزه و درد میکنه و اینکه من تا به حال آفت نزده بودم در طی این 32 سال زندگیم، ضمن اینکه 2،3 روزه لرز میکنم
و همینطور سر دردی که به چشمم میزنه دردش
نمیدونم اینا همه به هم ربط داره یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
و آیا برای این آفت درمان سریعی وجود داره؟