h.b
عنوان :

درد مفاصل

متخصص ارتوپدی
سلام من 17 سالم هست، حدود دو ساله کتف سمت راستم بشدت درد میکنه، بطوری که نمی تونم وسایل رو بلند کنم، حتی مفصل کتفم هنگام حرکت دادن دستم صدا میخوره. حتی هنگام خواب با نفس کشیدنم، صدا میده، درد کتفم به حدی هست که هیچ ورزشی رو نمیتونم انجام بدم، حتی شنا کردن یا ژیمناستیک، با این اوضاع باید چکار کنم؟

سلام. به یک پزشک ارتوپد مراجعه کنید و ویزیت شود. احتمالا نیاز به عکس است

ممنون