ر.ا
عنوان :

درد

فوق تخصص ریه
سلامـ خوبید شوهرم بیست و سه سال سن دارد مدتی است ک در سینه سمت راست احساس درد شدیدی دارد اوایل درد به شکل گرفتگی بود ولی الان دائمی شده بدون آن که آسیبی به این ناحیت رسیده باشد خواستم بپرسم مشکل ریوی یا قفسه سینه ....ممکنه عفونت ریوی باشه؟ برا مراجعه به پزشک به کدوم تخصص مراجعه کنیم قلب یا ریه ؟ ممنون میشم پاسخ بدید.باتشکر

سلام از لحاظ ریوی عکس ریه نیاز داره ممکنه مسایل قلبی یا ریوی مطرح باشه