ا.ر
عنوان :

لک صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام . حدود 3 سال درگیر لک روی پوست صورتم هستم . لک های ریز قهوه ای که معمولا کم رنگ هستند . بارها به پزشک مراجعه کرده و از درمان های متفاوت استفاده کرده ام که برای مدتی لک ها از بین میرفت اما مجدد برمیگشت . اخرین بار برای بنده قرص ترنسید و کرم uniton4 isis و depiderm uriage تجویز شد که مجدد لک های صورتم از بین رفت و یا کم رنگتر شد . اما دوباره بعد از چن ماه لک ها برگشتن . قبلا هم از لیزر استفاده کردم اما هیچ جوابی نگرفتم ، البته پزشک متخصص معتقدند استفاده از لیزر برای درمان این لک ها باعث پررنگ تر شدن انها میشن . لطفا راهنماییم کنید .
مرسی .

سلام.اگر لکهات از نوع ملاسما باشه لیزر موثر نیست دخترم.باید با دارو و نهایتا شاید مزوتراپی درمان کرد