د.پ
عنوان :

اسید اوریک و wbc پایین تر از رنج تعیین شده

متخصص داخلی
با سلام خدمت خانم دکتر محترم
من دختری 23 ساله هستم که به تازگی آزمایش خون دادم که اسید اوریک (2.4)و گلبول های سفید (3800)کمتر از رنج تعیین شده است .
با توجه به این که من 13 ساله که قرص تگرتل 400 مصرف می کنم هرشب یک عدد .البته حدود 1 ساله به جای تگرتل از تگاتارد ایرانیشو مصرف می کنم.همین طور لووتیروکسین 1 عدد 0.1 به دلیل کم کاری تیرویید.
می خواستم بدونم دلیل کاهش این پارامتر ها چی می تونه باشه و آیا نگران کننده است یا نه؟
و حدود یک ماهه که پرش پلک دارم و گرفتگی عضلات به ویژه پا و کمر.به طوری که انگشتای پام روی هم قفل می شن گاهی اوقات و درد شدیدی داره .
تصویر آزمایش خدمتتان ارسال شده است.
با تشکر

سلام.ازمایشی به دست من نرسیده.احتمالا در طول روز اب زیادی مصرف می کنید که اسید اوریک پایین اومده.پایین بودن گلبولهای سفید گاهی در اثر عفونتهای ویروسی اتفاق میفته.آزمایش سی بی سی رو دو هفته بعد، مجددا تکرار کنید.

در مورد اسپاسم عضلاتتون هم احتمالا کمبود شدید ویتامین دی دارید که توصیه میکنم چک بفرمایید

خیلی ممنون لطف کردید

خواهش میکنم.موفق باشید.