ش.ل
عنوان :

ترش کردن معده

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام ، من حدودا دو ماهی است که همیشه ترش میکنم با خوردن هر گروه از مواد غذایی و علاوه بر این ، نفخ هم زیاد میکنم و این دو خالت برام بسیار آزار دهنده شده ولی درد در معده و یا سوزش سر دل ندارم فقط علامت هام همین ترش کردن و نفخ زیاده

در صورت سن بالاتر از 45 یا سابقه بیماری گوارشی بدخیم در بستگان یاکاهش وزن باید اندوسکوپی شوید. لازم است توسط همکاران ویزیت شوید.