ی.س
عنوان :

درد قفسه سینه

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
تنگی دریچه به همراه نارسایی دارم حدودا یکسال و نیم هست که درد قفسه سینه دارم که اویل با دارو رفع میشد الان با دارم رفع نمیشه تست ورزش مثبت شد انژیو انجام دادم گفتن نرمال هست اما مستعد بیماری عروق هستم دارو دادن مصرف کنم اما هنوز درد دارم ایا بیماری عروق فقط گرفتگی هستش
حدودا 30سال سن دارم تو فعالیت خیلی فشار میاد به قلبم ضربان قلبم تند میشه و تنگی نفس پیدا میکنم درد قفسه سینه امم بیشتر میشه الان

سلام و عرض ادب در صورت طبیعی بودن نتیجه آنژیوگرافی احتمال منشا قلبی درد شما کم ولی غیر متحمل نیست توصیه میکنم با یک متخصص گوارش مشورت کنید در ضمن گزارش آخرین اکو رو هم بفرستید

تو اکو ef 50 زدن با تنگی دریچه تصویر اکو الان در دسترس نیست
به پزشک گوارش هم مراجعه کردم گفتن مشکل گوارشی ندارم

تنگی یا نارسائی دریچه؟تصاویر اکو لازم نیست و گزارش اکو کافی است

دریچه میترال با ام ار

این گزارش به معنی عدم وجود تنگی دریچه است و این میزان از نارسائی معمولا مشکلی رو ایجاد نمیکنه

آیا در گزارش آنژیوگرافی اشکالات مادرزادی عروق کرونر قلب هم وجود داشته یا خیر

پزشک گفتن که مشکل مادر زادی هست چون سابقه خانوادگی هم داریم هم پدر هم مادر

بعضی از مشکلات مادرزادی فوق قلب هم میتونه ایجاد درد بکنه اگر گزارش آنژیوگرافی رو دارید لطفا بفرستید