ن.م
عنوان :

درباره ی سینه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر من دختری 20 ساله هستم و حدودا دو هفته پیش ورزش هایی کردم که عضلات دیت و سینم درد گرفت و خیلی هم ادم حساسی هستم و وقتی دست را بالا میبرم همراه با دستم رگ سینه ی سمت راستیم درد میگیرد اوایل سینه ی سمت چپمم درد میکردوقتی دستم بالا میاوردم ولی اون خوب شد و وقتی من حموم میرم از ی صابونی استفاده میکنم که روی سینم و دستام پوسته های سفیدی میزنا که بعد چند ساعت پوسته دادنش از بین میره میشه راهنماییم کنین این دو موضوع چیکار کنم که خوب شود؟ممنونم
mishe javab bedin

درد سینتون و دستتون میتونه در اثر آسیب دیدن حین ورزش باشه و ممکنه کم کم برطرف بشه، در مورد پوسته های بعداز حمام هم معمولا به خاطر خشکی پوست هست که باید از لوسیونهای مرطوب کننده استفاده کنید.

پس چیز نگران کننده این نیست خانم دکتر؟

فعلا چیز نگران کننده ای نیست، در صورت ادامه جهت معاینه به پزشک مراجعه کنید.