ش.ع
عنوان :

نارحتی هایی بعد از سزارین

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام 40سال سن دارم یک ماهی میشه که بچه م به روش سزارین به دنیا اوده سردرد شدید دارم حالت تهوع دارم اشتهایی خوردن هم کم شده البته بیشتر وقت هایی که اطرافم شلوق باشه این حالت بهم دست میده خواهش میکنم راهنماییم کنید چیکار کنم

سلام

با توجه به علائم ذکر شده ضمن معاینه انجام ازمایشات لازم تشخیص و درمان مقتضی انجام شود