م.ش
عنوان :

تاری چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام ببخشید من چشام برق زد شدید. بعد یک روز که هاله سفید میدیدم دور چشام .چشام تار. میدید. الان در حد 1متر نسبتا خوب ولی از 1متر بیشتر کمی تار میبینم دکتر هم رفتم گفتن نه به قرنیه نه به شبکیه اسیب وارد نشده میخوام بدونم مشکلم برطرف میشه خواهشا هر چه زودتر پاسخ بدین ممنون

سلام. شبکیه شما باید معاینه بشه اگه صدمه ای وارد نشده باشه تاری دیدتون برطرف میشه.

سلام مجدد خانوم دکتر ی دکتر رفتم گفتن شبکیه اسیب ندیده و زخم قرنیه داری به نظرتون کی برطرف میشه این تاری در. دور دیدن

با سلام. من البته شما رو معاینه نکردم ولی اگه زخم سطحی قرنیه باشه و عفونت و عارضه ای نداشته باشه در نهایت ظرف یک هفته بهبود پیدا میکنه.