س.ض
عنوان :

مکمل فول فلکس پلاس

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام من زخم معده دارم آیا مصرف 60 عدد از کپسول های فول فلکس پلاس برای کسی که زخم معده داره میتونه باعث خونریزی معده بشه؟

سلام با.ترکیب داروتون اشنایی ندارم

ترکیباتش بیشتر گیاهی هست اما msm و گلوکوزامین و کندرویتین ام داره که خواص ضد التهابی دارن

اگه زخم معده اخیر و. علامتدار نباشه.مشکلی نخواهد داشت ولی با شکم خالی نخورید

مرسی آنقدر دیر جواب دادین که پزشک خودم از سفر برگشتن...یکم متعهد بودنم چیز خوبیه..