ع.ق
عنوان :

خشکی و ریزش شدید مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقتتون بخیر، حدود 2ماه خشکی و اسیب شدید مو تا نزدیک ریشه مو،طوریکه خیلی راحت کنده میشه، انواع ویتامین ها و شامپوها استفاده شده ولی تأثیر نداشته

سلام استفاده زیاد از سشوار و اتوی مو دارید؟

تا دوماه قبل بله، ولی بعد از ان اصلا استفاده نکردم،

به نظر میاد خشکی موی شما بدلیل استفاده طولانی از روشهای فوق باشه و تا بازسازی موها حداقل 6 ماه زمان لازمه. از شامپوی مخصوص موهای آسیب دیده استفاده کنید و حتما دست آخر نرم کننده بزنید بعد از حمام با سرم مو ،موهاتون رو چرب نگه دارید بمرور زمان شرایط بهتر میشه

چشم ، حتما ، فقط اینکه ریزش شدید موها، هر بار هم در بخشی از سر برطرف میشه؟

اگر کاملا خالی از مو نشده باشه احتمال برگشت خیلی زیاده

سلام
سلام. وقتتون بخیر
من حدود ده ماه قبل ازتون بابت ریزش موهام راهنمایی گرفتم
کاملا سشوار و اتو مو رو کنار گذاشتم و داروهای تقویتی استفاده کردم
اما متاسفانه تاثیری نداشت
خانم دکتر من تیروئید دارم
چیکار کنم موهام بیشتر از این نریزه