G.M
عنوان :

در ارتباط با لیزیک

متخصص چشم پزشکی
سلام روزتون بخیر من 20ساله هستم و میخوام هرچه زودتر لیزیک کنم ولی متاسفانه راجب این موضوع ی سری چیزا شنیدم که نمیدونم درسته!یکی از این عوامل نازایی بر اثر لیزیکه که میگن اشعه تاثیر مستقیم تو این موضوع داره امکان این موضوع وجود داره؟!باتشکر

سلام خیر عمل جراحی عیوب انکساری باعث نازایی نمیشه. دوست عزیز در زمانه ای که ابزاری به اسم گوگل وجود داره و شما میتونین همه چیز رو سرچ کنید توجه به صحبتهای عامیانه بی معناست.