آ.ج
با سلام و خسته نباشید علت نفخ بیش از حد چیست

با سلام
علل مختلفى براى نفخ وجود دارد
مثل دیابت ، افزایش میکروبهاى روده باریک، بیمارى روده تحریک پذیر،کند شدن حرکات روده ،مصرف غذاهاى نفاخ ،صحبت کردن حین مصرف غذا (بلع هوا) و...
براى علت یابى و درمان به همکارمتخصص داخلى یا فوق گوارش مراجعه کنید.

با سلام
علل مختلفى براى نفخ وجود دارد
مثل دیابت ، افزایش میکروبهاى روده باریک، بیمارى روده تحریک پذیر،کند شدن حرکات روده ،مصرف غذاهاى نفاخ ،صحبت کردن حین مصرف غذا (بلع هوا) و...
براى علت یابى و درمان به همکارمتخصص داخلى یا فوق گوارش مراجعه کنید.

با تشکر