ر.خ
عنوان :

تپش قلب

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
سلام. 4 سال پیش پس از فتح قله سبلان صورتم پف کرد و دیدم برا چند ساعتی تار شد. همان شب به خاطر گرمی هوا در پشت بام که خنک بود خوابیدم و شب هنگام درد شدید از زیر چانه تا ناف حس کردم انگار دردی کل قفسه سینه ام را در بر گرفت الان اکثرا با بالا رفتن از پله یا موقعیت هیجانی دچار تپش قلب و تنگی تنفس میشوم آیا این موارد جزو بیماری قلبی هست و نیاز به مراجعه به پزشک دارم.

سلام و عرض ادب بله نیاز به ویزیت توسط پزشک متخصص قلب و عروق دارید